13.06.2016
blog
Ako a kde osláviť Deň otcov

Rozmýšľate nad tým ako osláviť tohtoročný Deň otcov? Máme pre vás niekoľko tipov. Ak viete o nejakej ďalšej akcii, napíšte nám na ahoj@kidstown.sk

18.6. Rodinný deň ku dňu otcov na DDI ZO Junior

Zopakujte si pravidlá cestnej premávky, precvičte su zručnosť v jazde na bicykloch a kolobežkách a zahrajte si mega-pexeso s dopravnými značkami. Zavíta sem aj Cyklokoalícia, Záchranná zdravotná služba SADOZ príde aj so sanitkou a dozviete sa niečo o prvej pomoci, Linka detskej istoty zasa poradí kam volať v prípade núdze,

Divadlo Dunajská vlnka zahrá bábkové predstavenie Zázračná Ema, bude sa tu maľovať na tvár a deti si budú vymaľovávať omaľovánky. Pri jednotlivých stanovištiach budú môcť zbierať pečiatky. Prineste si bicykel, či kolobežku a nezabudnite ani na prilby, rukavice a chrániče lakťov a kolien. 

Obrázok

18.6. Cykopromenáda ku dňu otcov v Pezinku 

Máte doma otecka, ktorý sa rád bicykluje? Nuž doprajte mu Cyklojazdu k sviatku otcov a pošlite ho na Potočnú ulicu do Pezinka, kde bude zraz všetkých ootcov - cyklistov. Viac informácii na adrese: info@cyklokoalicia-pezinok.sk

19.6. Deň otcov v Ružinove 

Doobeda si otcovia v tímoch so svojimi ratolesťami zmerajú sily v športových disciplínach v Areáli netradičných športov na Pivoňkovej ulici. Poobede ich zas čaká v Parku Andreja Hlinku kultúrny program v rámci 4. ročníka kampane Slovensko potrebuje dobrých otcov.

19.6. Deň otcov na Magio pláži

Každý otec si zaslúži osláviť svoj deň na jednotku. Príďte na Magio pláž zabaviť sa a spoločne stráviť príjemný čas s rodinou. 

Superoteckovia dokážu svojim deťom, že vedia lietať ako mucha a všetci sa spolu odfotíte ako superhrdinovia. Tešte sa aj na helikoptéry, lodičky v bazéne či Človeče nehnevaj sa. Každý Superotecko dostane za odmenu osviežujúci nápoj a dieťa zmrzlinu.   

19.6. Deň otcov s Prešporkovom 

Stretnutie rodiniek a cyklovýlet cez tri mosty, tie zaručia skvelú náladu! Okrem toho bude pripravený piknik v krásnom Sade Janka Kráľa, kde sa vaše deti budú môcť vyšantiť dosýtosti. Podrobný program Prešporkovo pošle prihláseným rodinám.

19.6. Deň otcov s Klbkom v Líščom údolí

Popoludnie plné športovania, nových vedomostí a opekania v Líščom údolí. Pre deti budú pripravené trate rôznych obtiažností, ktoré budú môcť prejsť samé alebo s pomocou oteckov. Prihlásiť sa môžete do 15.6.2016.

22.6. Deň otcov: Lietanie na dronoch vo Woow Toys

Fascinujú vás moderné technológie a zvlášť drony? Príďte osláviť deň otcov s týmito lietajúcimi techickými zázrakmi.


Obrázok 

Novinky Kam s deťmi v Bratislave

Prihlásenie k odberu