06.04.2018
blog
Všetko, čo rodiny milujú

Vďaka miernej klíme a 300 slnečným dňom v roku láka Burgenland od skorej jari rakúske rodiny nezabudnuteľnými zážitkami ďaleko od všedných starostí.

Ponuka rodinných dovoleniek v Burgenlande je obrovská: od čľapkania v termálnych kúpeľoch pre celú rodinu, cez cyklistiku a plavbu na kanoe.

Na jar otvára svoje brány aj Familypark v obci St. Margarethen, ktorý je najväčším zábavným parkom v Rakúsku. Na ploche s rozlohou viac ako 145.000 m² lákajú návštevníkov desiatky atrakcií pre dospelých i deti. Familypark je jednou z vlajkových lodí panónskej ponuky pre celú rodinu „Best for Family“.

V ponuke nájdete okrem iného aj zámok Esterházy, lamy na statku Elfenhof, veselého p(l)apagája Pauliho či program Fantastický hrad Forchtenstein, kde si s hradnou myškou Forfel môžete vyskúšať život ako kedysi.

Aby sa vaša dovolenka skutočne začala pri príchode do hotela, čakajú na vás rodinné ubytovacie zariadenia rôznych druhov a kategórií. Patria k nim prvotriedne rodinné hotely i útulné dovolenkové penzióny, romantické gazdovstvá i kempingové miesta priamo na pláži.

Panónske zážitkové dni v prírode

Nikde inde sa príroda neprebúdza zo zimného spánku tak skoro ako v Burgenlande a nikde inde ju nemôžete zažiť v celej jej rozmanitosti po celý rok tak ako v tomto jedinečnom regióne.

Panónske zážitkové dni v prírode („Pannonische NaturErlebnisTage“) vám umožnia nazrieť do fascinujúceho sveta burgenlandskej prírody a zažiť ju v doteraz nepoznanej intenzite. Na nezabudnuteľné chvíle v prírode sa počas Panónskych zážitkových dní môžu tešiť najmä rodiny s deťmi.

28. apríla 2018: Rodinný deň

Špeciálne programy pre celú rodinu s workshopmi zameranými na prírodnú pedagogiku, zoo so zvieratkami na pohladkanie, nevšedné zážitky v prírode. U vybraných partnerov podujatia „Panónske zážitkové dni v prírode“ majú rodiny s deťmi do 12 rokov voľný vstup.

 

© Burgenland Tourismus, Peter Burgstaller

www.burgenland.info/sk

Odporúčame

Vševedko festival 2024

Ne 14.4.2024 / Stará tržnica

Rodinná nedeľa: Zbierka

Ne 28.4.2024 / Slovenská národná galéria Bratislava

Novinky Kam s deťmi v Bratislave

Prihlásenie k odberu