02.03.2017
blog
Filmové novinky pre deti v marci

V marci sa môžete spolu s deťmi tešiť na viacero filmových noviniek. Do kín prichádza nový animák o odvážnej malej Baleríne, klasika v novom spracovaní Kráska a zviera a na záver mesiaca opäť malý modrý nezbedníci - Šmolkovia.


Balerína, (Ballerina), Francúzsko / Kanada, 2016, 89 min
Réžia: Eric Summer, Éric Warin

Balerína nám ukáže ako sa nevzdať svojich snov. Vyrastala na francúzskom vidieku bez vlastnej rodiny a vášnivo miluje tanec. Spolu so svojím kamarátom Victorom vymyslia plán ako utiecť zo sirotinca a dostať sa do Paríža. Felicia musí zabojovať ako nikdy predtým, prekonať samu seba a poučiť sa z vlastných chýb, aby si splnila svoj najväčší sen – stať sa primabalerínou v Parížskej opere. 
Premiéra: 2.3.2017


Drobci, Slovensko, 2016, 7x8 min.
Réžia: Vanda Raýmanová, Michal Struss
 


V rámci festivalu Febiofest v Kine Lumiere si budeme môcť pozrueť večerníčkovú sériu krátkych filmov o dvoch chlapcoch a o tom, ako spoznávajú svet. Drobci - dvaja všeteční malí bratia sa hrajú a vďaka svojim nápadom zažívajú neuveriteľné dobrodružstvá a dostávajú sa do zložitých situácií, no napokon vždy zvíťazí súcit, solidarita a spolupráca.
Premietanie: 3. - 8.3.2017

Kráska a zviera (Beauty and the Beast), USA, 2017, 130 min., slovenský dabing, vhodné pre deti od 7 rokov
Réžia: Bill Condon



Veľkolepý hraný príbeh ožije v novom rodinnom filme Kráska a zviera, ktorý je inšpirovaný rovnomennou animovanou rozprávkou. Hlavná hrdinka Belle ponúkne Netvorovi v opustenom zámku svoju slobodu za prepustenie otca. Uzamknutá vo veži odhaľuje tajomstvá, postupne sa spriatelí so služobníctvom a začne si uvedomovať, že za desivým výzorom Netvora sa môže skrývať aj niečo iné.
Premiéra: 16.3.2017

Šmolkovia: Zabudnutá dedinka (Smurfs: The Lost Village), USA, 2016
Réžia: Kelly Asbury



Ku koncu mesiaca do kín zavítajú aj obľúbené modré postavičky vo filme Šmolkovia: Zabudnutá dedinka (dabing). Vďaka záhadnej mape sa Šmolinka spolu s Mudrošom, Babrošom a Silákom vydáva na dobrodružnú výpravu a náhodou objavia najväčšie tajomstvo v dejinách Šmolkov. 
Premiéra: 30.3.2017

Presné časy a miesta premietaní nielen filmových noviniek nájdete v sekcii Filmy.

Krásne zážitky!

 

Novinky Kam s deťmi v Bratislave

Prihlásenie k odberu