30.09.2018
Oslavy pre deti

Má vaše dietko narodeniny na jeseň či zimu? mať oslavu v prírode je super, ale predsa len, počasie si nevyberáme. Pozrite si naše tipy miest, kde vám vystroja rôzne tématické oslavy na ktoré nezabudnete!

Malkáči

HappyBee

detské centrum

Centrum pre deti od bábatiek až po predškolákov, pohybová príprava už od 6 mesiacov, unikátny detský kútik. Nechýba kávička a zdravé dobroty pre deti. Pri kútiku sa nachádza aj vonkajšie detské ihrisko.

Little Gym

cvičenie a plávanie
detské oslavy

Pre každý vek (od 10 mesiacov do 12 rokov) ponúka The Little Gym rôzne, veku a schopnostiam prispôsobené kurzy cvičení, narodeninové oslavy a prázdninové kempy. V programoch plných pohybu, hudby a zábavy sa deti veľa naučia, spoznajú nových kamarátov a taktiež upevňujú svoju sebadôveru. The Little Gym je šťastný svet pohybu, zábavy a učenia, kde deti baví vyrastať. 

Rodinné centrum Rafael

materské centrum
detské oslavy

Centrum Rafael sme našli v Ružinove medzi bytovkami v budove bývalých jaslí. Má krásnu záhradu, ktorú oceníte najmä na jar a v lete, kedy si budete môcť pokojne občerstviť v kaviarni, zatiaľ čo sa vaše deti budú hrať na záhrade. V Centre Rafael nájdete kaviareň, herňu pre deti, ktorá sa nachádza hneď pri kaviarni, miestnosti, kde sa konajú kurzy, workshopy a iné aktivity a relaxačné miestnosti.

Monsters Cafe and Bar

detské oslavy
kaviareň
cukráreň

Kaviareň a cukráreň pre ľudí.  Veľkorysý priestor kaviarne s detským kútikom, exteriérovým ihriskom, letnou terasou a parkovaním pre kočíky je dobrým miestom pre relax a stretnutia všakovakého druhu. 

Plavecká akadémia

cvičenie a plávanie
detské oslavy

Najmenšie deti, školáci, ale aj dospelí sú v Plaveckej akadémii vítaní. Pre všetkých máme bohatú ponuku kurzov. Od plaveckých kurzov pre deti, cez plávanie pre mamičky, tehotné ženy a aquababy, teda plávanie rodičov s ich niekoľkomesačnými deťmi až po večerné rekreačno-kondičné kurzy pre dospelých.

Velkáči

Team Up

detské oslavy
iné miesto

Chcete zažiť zábavu ako na pevnosti Boyard? Už nemusíte cestovať. Jedna je priamo v Bratislave.

Jump aréna v Bratislave

cvičenie a plávanie
detské centrum
detské oslavy

Viete, kde si môžete v Bratislave zaskákať tak, že sa vam až zatočí hlava? Objavili sme veľkorysý priestor určený práve na skákanie.  

Vertigo - raj pre lezcov

cvičenie a plávanie
športovisko
detské oslavy
iné miesto

Poznáte Vertigo? Robia tam lezecké kurzy aj pre deti. A okrem toho organizujú aj narodeninové oslavy alebo letné tábory. 

Bludisko

detské oslavy
iné miesto

Bludisko je nový formát labyrintovej hry v životnej veľkosti. Tajomné priechody, skrýše a záhadné zvuky- je to strach a radosť súčasne.

Farma zanikla. Pre širokú verejnosť už nie je prístupná.

Chefparade

reštaurácia
iné miesto

Kurzy varenia pre každého. Školu varenia Chefparade obľubujú všetci - milovníci jedla, profesionáli, deti, turisti, firmy. Kurzy varenia sú kulinárskym zážitkom pre všetky vekové skupiny pod vedením profesionálnych šéfkuchárov.

Novinky Kam s deťmi v Bratislave

Prihlásenie k odberu